De Drone programma geeft u een reeks beelden te onderzoeken. Deze beelden zijn onderverdeeld in de verschillende vensters. Zo zal de foto's de foto's van de binnenkant van de zonnepanelen, evenals de externe foto's van het paneel te tonen.

In aanvulling op deze categorieën, kunnen sommige camera's een checklist van bepaalde locaties waar een afwijking kan worden gezien bevatten. De lijsten bevatten de specifieke gebieden die uit rode kleur kan geven. Als u op zoek bent naar dezelfde foto, zult u moeten gaan naar een andere pagina om de rode kleur te zien.

Een van de grote kenmerken van een Drone inspectie is dat u in staat om in te zoomen op bepaalde delen van de panelen. Hierdoor kunt u de zeer ingewikkelde details binnen het paneel te zien.

Terwijl het inspecteren van de panelen met de Drone, zul je het beeld van de beelden van de camera te zien. U zult zien of de foto heeft een rode kleuren, de kleur van de zon licht, en de variatie in kleur van het licht dat het paneel ontvangt.

U kunt dan verder om te zien of er verschillen zijn met de interne onderdelen. Zo ja, dan moet je om de nodige aanpassingen te maken.

Voordat je naar buiten en koop uw eigen Drone, kunt u ervoor zorgen dat u inspecteren uw panelen met een Drone. De kosten van dit soort inspectie is vrij goedkoop en je in staat om een ​​goed gevoel te krijgen voor de manier waarop de panelen kijken zal zijn.

.

Ook interessant

Drone fotografie en video

Deze verschillende camera's worden geleverd met een verscheidenheid aan lenzen afwijken van de anderen. Elke lens is veelal geschikt voor verschillen ...

Lees verder

Drone Fotograaf

Wat Is er nodig om een Drone Fotograaf?Er zijn een heleboel mensen die in de drone fotograaf schoenen zijn geweest, en het nieuws is op het punt om de ...

Lees verder

Drone Fotografie

Drone Fotografie En Video is de Toekomst van de FotografieAls u geïnteresseerd bent in Drone fotografie en videokunst dan zal ik u vertellen waarom je ...

Lees verder