Wat Zijn De Verschillende Types Van Elektrische Kasten?

Elektrische behuizingen voor elektronische verwijzen naar een stuk modulaire constructie omsluit en beschermt elektrische apparatuur. Er zijn drie hoofdcategorieën: de metalen of stalen behuizing, de houten behuizingen en de textiel behuizingen. Al deze zijn bedoeld om een ​​aantal specifieke normen en veiligheidseisen voldoen.

Elektriciteit Behuizingen

Afsluitingen metaal zijn de meest populaire vormen behuizing. Dit zijn zowel sterk en duurzaam, en zijn het type het meest gebruikt in de verwerkende industrie zoals telecommunicatie, data-opslag, medische apparatuur, computers, digitale apparatuur, elektronische componenten, apparaten, digitale apparatuur, samenstellingen, en fabrikanten van medische apparatuur. De metalen behuizingen hebben een beschermende bedekking die voorkomt stof, vocht, mechanische belasting, en het effect van schade aan de elektronische componenten, en verschaft tevens een voorziening voor elektrische verbindingen te maken.

Een houten omheining is de tweede meest populaire vorm van behuizingen. Het is sterk en stevig, en is populair bij mensen die te maken van elektronische componenten. Het biedt ook een isolerende bedekking over elektrische componenten. Ook is het gemakkelijkst behuizing te monteren omdat het kan worden ontworpen voor directe montage op een werkvlak zonder enige bevestigingsmiddelen of bouten.

Zoals je zou verwachten, is een textiel omhulsel meestal gemaakt van de stof, en staat bekend om zijn lichte gewicht, flexibiliteit en veelzijdigheid. Hiermee elektriciteit vrij stromen, en voor draden gemakkelijk worden bevestigd aan het oppervlak. Deze types van behuizingen wordt veelvuldig gebruikt in industrieën die veel verschillende elektrische apparaten te gebruiken en waarin sprake is van een grote hoeveelheid vocht aanwezig.

Deze behuizingen zijn populair voor zowel de kantoren en woningen, omdat ze zijn licht van gewicht, draagbaar, en zorgen voor een barrière tussen mensen en hun computers en andere draagbare elektronische apparaten. Wanneer het omhulsel is vervaardigd uit weefsel, kan het gemakkelijk worden losgemaakt en uitgevoerd of afgenomen van een tafel op een bureau.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische OnderdelenElektrische componenten worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. Dit omvat het produceren schakelingen en appar ...

Lees verder

Raspberry PI

Tips Voor het Gebruik van de Raspberry Pi te Leren van Computers in ScholenDe Raspberry Pi is een stuk van computerapparatuur gecreëerd door de Raspbe ...

Lees verder

Alarm systemen

De Voordelen van het Gebruik van alarmsystemenZoals de naam al doet vermoeden, zijn alarmsystemen opgezet om toezicht te houden en te beschermen eigen ...

Lees verder