Het is waarschijnlijk kost ze meer dan 100 miljoen dollar per jaar en als ze met behulp van deze strategie, kunnen ze honderden uitgevers die ze overal in het tijdschrift industrie kan plaats hebben.

Door het plaatsen van de uitgever in het tijdschrift tijdschriften, konden zij uitgevers die geïnteresseerd zijn in het afdrukken iets met betrekking tot wat er wordt uitgegeven door het tijdschrift en ze op de beste advertenties voor de uitgever zou worden gebracht hebben. Zij zouden op de juiste plaats en op het juiste moment voor maximale resultaten worden geplaatst.

Nu, als de uitgever wil een advertentie in het tijdschrift zelf, konden ze dat ook doen. Elk van de uitgevers konden hun advertenties te plaatsen op hun eigen pagina's. Ze konden ze te plaatsen waar ze wilden en voor de beste resultaten, zouden ze willen doen op de voorpagina of de achterpagina waar de meeste mensen de advertenties te zien.

Laten we nu eens kijken naar deze een beetje dichterbij, aangezien de meeste uitgevers om plaats meer dan een advertentie op het tijdschrift, en laten we kijken naar wat hij de uitgever zou kosten om een ​​uitgever plaats hun advertenties op hun eigen pagina's. De totale kosten zou ongeveer een grote hoeveelheid geld elke maand. Ze zou hebben om de advertenties uit elk van de uitgevers te kopen, zouden ze hebben om de werkelijke uitgever betalen voor hun diensten, en dan is er een minimum bod dat zij zouden moeten betalen per maand om hun advertentie getoond zou zijn.

Door gebruik te maken van grafische reclame en catalogiseren van hun tijdschriften te bevorderen, konden ze meer tijdschriften te verkopen voor minder geld. Stel je voor, voor een tijdje, een wereld waar ze honderdduizenden van het tijdschrift pagina's per maand zou kunnen produceren met een uitgever.

.

Ook interessant

Grafisch reclame

Grafische ReclameJe zou kunnen hebben gehoord van grafische reclame, maar u misschien niet weet wat het is of hoe het is anders dan traditionele recla ...

Lees verder

Relatiegeschenken

Het Creëren Van Bewustwording Door Middel Van RelatiegeschenkenToen ik opgroeide, alle relatiegeschenken waren roze. Maar dingen zijn nogal wat verand ...

Lees verder

Promo

3 Eenvoudige Tips om ervoor te Zorgen het Succes van Uw Promotionele Marketing CampagnesEr zijn bepaalde aspecten van uw promotionele reclame die u mo ...

Lees verder