Dat is logisch, want de rook is de belangrijkste oorzaak van inbraken.

Bij gebruik van een alarmsysteem, de Intrusion Detection System maakt ook gebruik van rookmelders. Ze alleen geluid een alarm als de sensors zijn geactiveerd, dan wanneer zij rook te detecteren van de sensor zelf.

Sommige Intrusion Detection Systems heeft geen detectors at all. In dit geval is een speciaal ontworpen knop gebruikt om het systeem te omzeilen. Dit staat bekend als een Push-To-Activate knop.

Veel IDS'en een bepaalde frequentie, zoals 45,000Hz. Deze frequentie wordt vaak gebruikt voor outdoor residentieel gebruik, echter, zoals een inbraakalarm dat de 45,000Hz frequentie gebruikt is bekend dat het geen effect op de rook hebben, is het vaak gebruikt in gevallen waarin er geen rook aanwezig is.

Zelfs met een inbraakalarm dat niet geschikt is voor het opsporen van rook, zijn sommige bedoeld om rook te detecteren van de infrarode camera en er geen behoefte meer te worden veroorzaakt door rook. Het is gewoon een kwestie van de juiste software in de Intrusion Detection System en de juiste hardware geïnstalleerd.

Zoals hierboven vermeld, zijn inbraakmelding vaak ingesteld om af te gaan op bepaalde tijden. Deze alarmen zijn over het algemeen ingesteld om af te gaan wanneer rook wordt gedetecteerd of wanneer een slot wordt geopend.

Inbraakalarm is een van de meest populaire systemen op de markt vandaag. Maar voordat u een inbraakalarm te kopen, zorg ervoor dat u precies weet wat u zoekt en kunt u precies vertellen wat voor soort technologie die u krijgt.

.

Ook interessant

Inbraakbeveiliging

Zo veel mogelijk, het is aan te raden om te kiezen voor automatische sluizen zoals ze zijn meer veilig en betrouwbaar, dan handmatige sluizen. De vol ...

Lees verder

Alarmbeveiligingsysteem

Inbraak Alarm Systemen - het Houden van Uw Huis en Gezin te beschermenInbraakalarm Systems beschermt waarden en huizen van inbraak. Terwijl de diefst ...

Lees verder

Alarmdetectiesysteem

Actieve brandmelders kunnen eenvoudig worden gereset met een druk op de knop of met een oproep naar de brandweer. De installatie van een brandalarmsy ...

Lees verder