Deze sappen bevatten zuur, gal en andere spijsverteringsvloeistoffen, die helpen bij het oplossen en elimineren van de ongewenste en niet-eetbare delen van het voedsel. Door de afbraak van voedsel ontstaat er ook ruimte voor de groei van micro-organismen en bacteriën, die helpen bij de vertering van ander voedsel.

Er zijn vier hoofdsoorten voedsel, namelijk dierlijk, plantaardig, schimmels, bacteriën en micro-organismen. Elk type voedsel heeft zijn eigen verteringsproces.

Dieren hebben een hoge stofwisseling, waardoor ze heel gemakkelijk in korte tijd grote hoeveelheden voedsel kunnen eten. Ze hoeven het voedsel niet zo veel af te breken als planten of schimmels, zodat ze meer tegelijk kunnen eten. Groenten hebben een lage stofwisseling, waardoor ze harder moeten werken dan dieren om hun voedsel te verteren.

Bacteriën komen overal voor. Ze worden meestal gevonden in de onderste darm. Dit komt omdat de meeste mensen meer van deze micro-organismen hebben dan andere dieren.

Schimmels bevinden zich aan de binnenkant van de maag en lijken qua uiterlijk op een zuur. appel. Voedsel dat niet goed in de maag oplost, wordt door de mond naar de maag geduwd, waar het verder wordt afgebroken.

Bacteriën zijn een soort micro-organisme. Het is de eerste die het verteerde voedsel eet. Zodra het voedsel is verteerd, wordt het naar de lever gestuurd voor verdere vertering. In dit stadium van de gastronomie zit de lever niet in het lichaam.

Als een voedingsmiddel niet goed wordt verteerd, kunnen bacteriën een slechte geur veroorzaken, en dat is de reden waarom zoveel voedingsmiddelen een slechte smaak hebben. Het voedsel met een slechte smaak wordt slecht voedsel genoemd. Deze slechte voedingsmiddelen moeten worden verwijderd, anders hebben ze invloed op de vertering van het volgende voedsel.

.

Ook interessant

Restaurant

Wat te dragen als u in een restaurant dineertDe kwaliteit van een restaurant wordt grotendeels bepaald door de keuken. Hier is de insider's inside-sco ...

Lees verder

Diner

Hoe u de juiste eetideeën voor uw gezin kunt vindenAls het gaat om een ​​familiediner, is de gedachte om naar een restaurant te gaan bijna ondenkbaar ...

Lees verder

Gastronomie

Deze sappen bevatten zuur, gal en andere spijsverteringsvloeistoffen, die helpen bij het oplossen en elimineren van de ongewenste en niet-eetbare del ...

Lees verder