Registrars kunnen dit doen om bij te houden van alle transacties in verband met een bepaalde klant te houden.

Beveiligd systeem of Time De registratie vereist zeer specifieke controle over de registrars. Registrars moeten worden opgeleid en gekwalificeerd registrars.

Met het oog op een systeem van op tijd gebaseerde registratie veilig te stellen, moet er een security audit worden uitgevoerd. Een zekerheid accountant controleert of het systeem stabiel is en in staat om de huidige behoeften van het bedrijfsleven te behandelen.

Registrars moet ervoor zorgen dat alle registraties worden geassocieerd met geldige tijdstempels. Registry systemen moeten een back-up plan om ervoor te zorgen dat registrars accounts kunnen herstellen als de registrar systeem per ongeluk wordt afgesloten te hebben. Registrars moet ook bewust zijn van eventuele bedreigingen van de veiligheid op de maatregelen systeem en nemen om dit te voorkomen.

Registrars moeten ook beschikken over kennis van programmeren van software en change management. Zij moeten in staat zijn om fouten in de code te herkennen en bepalen wat de beste manier van handelen voor het oplossen van problemen.

Een security audit is van vitaal belang voor een online systeem. Voor een register systeem soepel te laten functioneren, moet er continue monitoring van het systeem.

Registrars zou moeten werken met een in-house security team dat verantwoordelijk is voor hun programma's. Registrars moet de taak van het ontwerpen en implementeren van een programma voor de beveiliging voor registrars worden toegewezen.

.