Vliegen Grootte Schalen Heerschappijen - Tips om het Meeste van het Spel

In het verleden hebben we al gehoord van de Fly Size Scaling Dominions serie. Het is een geweldige strategie spel. Het is eenvoudig genoeg voor nieuwe spelers om mee te doen met zonder het gevoel verloren. Hier zijn een paar tips over hoe om dit fantastische spel te spelen.

Vliegmaatschapijen

Het eerste wat je moet weten is dat je gaat om te beginnen met de Wyvern War. Dit is een van de meer geavanceerde instellingen in het spel. Het is een actievolle spel van actie en avontuur. Deze instelling heeft veel keuzes die je moet maken. Het is tijd om zich te concentreren op je karakter en erachter te komen wat je wilt doen.

Nu zou je denken dat het spel zal eindigen met de Wyvern War, maar helaas, dat niet het geval. Je gaat nu moeten beslissen wat voor soort factie u wilt worden aangesloten bij. Er zijn een paar opties in deze categorie.

The World Conquest, Bounty Hunter, bedrog en Spirit niveaus zullen meer conflicten toe te voegen in het spel. Kies gewoon wat je voelt als het spelen en ga ervoor.

Als het gaat om het creƫren van karakters, zijn er drie belangrijkste keuzes. Elke keuze bepaalt het vermogen van je personage.